Women in Finance – megjelent a Peak és a fintech.hu kiadványa

A fintech.hu áprilisban indította elNők a fintech szektorban’ névre hallgató új rovatát, amely a területen tevékenykedő nőket, illetve a nekik szóló megoldásokat igyekszik közelebb vinni reflektorfényhez. A mai napon megrendezésre került a Women in Finance kampány első mérföldövének számító esemény, az ünnepélyes díjátadó, ahol közösen ismertük el a legkiválóbb női szakemberek munkáját. Ezzel együtt egy másik fontos ponthoz érkeztünk, hiszen megjelent dedikált online kiadványunk.

A több mint 70 oldalas online publikáció átfogó megközelítésben foglalkozik a nők pénzügyi szektorban betöltött szerepével, helyzetük jelenlegi kihívásaival. A statisztikai adatok elemzését követően kitérünk a legégetőbb problémákra és a megoldási lehetőségekre is.

Bemutatjuk továbbá a nemzetközi és a hazai pénzügyi szektorok legkiemelkedőbb női szereplőit, akik inspirációval szolgálnak a következő generációk számára. Kitérünk emellett a nőknek készült pénzügyi megoldásokra, a nők kriptoszektorban betöltött szerepére és számos további fontos kérdésre. A kiadvány ezen a linken ingyenesen letölthető.

ESGFintech SparksMagyarországnői vezetőkNők a pénzügyi szektorban