A jégkorong-világbajnokságot is elérte az NFT-láz

A Škoda immár 30 éve támogatja az IIHF jégkorong-világbajnokságot, mint az esemény hivatalos főszponzora. A mostani világbajnokság alkalmával azonban exkluzív nyereményekkel gazdagodhatnak a szurkolók a Škodaverse jóvoltából.

Mi az a Škodaverse?

A The Nemesis metaverzum platformon működő Škodaverse egy digitális tér, ahol Škoda autókkal, avatárokkal és egy NFT-kollekcióval gazdagítják a felhasználói játékélményt és a közösségi interakciókat. A 2023-as világbajnokság alkalmából kialakításra került egy virtuális “szurkolói zóna” (Fan Zone), ahol izgalmas kihívások keretében értékes díjakat lehet nyerni.

A metaverzum egy olyan digitális "univerzum", amelyet mesterséges intelligencia, virtuális valóság (VR), kiterjesztett valóság (AR) és 3D hálózati technológiák segítségével hoznak létre. Ez egy olyan virtuális tér, ahol az emberek digitális avatárokkal interakcióba léphetnek egymással és a környezetükkel.

Hogyan lehet nyerni?

Ahhoz, hogy a felhasználók jogosultak legyenek a nyereményekre először be kell lépni a The Nemesis alkalmazásába és létre kell hozni egy fiókot. A kihívásokra a szurkolói zónában kerül sor 2023.05.12. és 2023.05.28. között, így a részvételhez ezt követően be kell lépni a Fan Zone-ba. A felhasználók 4 kihívással találkozhatnak a platformon, amiknek a teljesítéséért exkluzív NFT-ket vagy egy jégkorong Škoda mezt nyerhetnek. A nyerteseket a Škodaversen jelentik be 48 órával a kihívás vége után, és e-mailben kapnak egy linket a nyeremény beváltásához.

(Forrás: Škoda Storyboard)

(Borítókép: Depositphotos)

jégkorongmetaverzumskodaskodaversevilágbajnokság