A zöld vállalat gazdaságilag is fenntartható

A vállalatok egy része már az energiaárak robbanása előtt felismerte az energiahatékonyságban rejlő gazdasági lehetőségeket. Az igazán előrelátó cégek évek óta fejlesztik és optimalizálják telephelyeiket, folyamataikat, sőt akár core-tevékenységüket is. Ám még most sem késő a rendszerszintű változtatásokhoz.

A Trend FM-en futó Fintech Világa – Zöld Pénzügyi Percek ötrészes energiahatékonysági sorozatának legújabb részében Bátorfi Botond, a Peak szakértője és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető gyakorlati tanácsokkal segítenek a vállalatok és vállalkozások értékláncának, beszerzéseinek és napi működésének fenntartható átalakításához.

A fenntarthatóság a gazdasági nehézségek közepette kiszorulni látszik a vállalatok prioritáslistájából. A költségmegtakarítást célzó energiahatékonysági fejlesztések közvetve mégis hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Manapság nem a klímavédelem, hanem sok esetben a fennmaradás a cél. Jó hír a bizonytalan gazdasági környezetben, hogy kis összegű befektetéssel, sőt puszta szemléletváltással is jelentős eredményeket érhet el egy vállalat az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén. A Fintech Világa – Blockchain Percek könnyen beépíthető, gyakorlati tippekkel segít a vállalatok és vállalkozások gazdaságilag is fenntartható fejlesztésében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.