A Rollet segít, hogy érintésmentesen fizethessünk autónk segítségével

Ha egy pozitív hatása van a koronavírusnak, az mindenképpen a technológiai felszereltség ugrásszerű növekedése. Ilyen például az érintés nélkül történő fizetés, ami biztosítja, hogy ne kelljen készpénzzel fizetnünk, ugyanis a vírus bizonyítottan életképes marad ezen a felületen is. Hiába használunk kézfertőtlenítőt, ha utána bankjegyekkel fizetünk a megvásárolni kívánt termékért, szolgáltatásért.

A pénzügyi technológia soha nem látott virágzását éli át az utóbbi 10 évben, megjelent az érintéses PayPass fizetés a Mastercard fejlesztése nyomán, ami természetesen bele kényszerítette a versenytársakat az ún. “FinTech forradalomba”. Az egyérintéses paypass fizetés a mindennapjaink részévé vált, mert nem csak pénzt és időt takarít meg a vásárlók részére, hanem a lehető legkényelmesebbé teszi a vásárlást.

A Rollet egy olyan innovatív és kényelmi szolgáltatás, amely lehetővé teszi az autóval történő áthajtásos fizetést. Az autó lényegében egy fizetési eszközzé válik a Rollet járműfelismerő technológiájának köszönhetően, így nincs szükség sorbanállásra parkolóautomatánál. Az áthajtásos fizetés jelenleg a parkolási szektorban aktív, országosan több, mint 30 lokációban érhető el a szolgáltatás.

 

Forrás: rolletpay

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.