A Netflix, az Amazon és a Spotify is előad a Budapest Startup Safarin!

[ad_1]2020. 04. 21.Gabriella Erdei

Április 23-án és 24-én jön a Budapest Startup Safari! A kétnapos online konferencia hat tematikus online útvonalon keresztül mutatja be a hazai és regionális startup világ nagyágyúit, valamint a legújabb vállalkozásokat és azok fejlesztéseit. Közel 150 program várható, a hazai szakemberek mellett a világ 18 országából bejelentkező előadókkal.

A Budapest Startup Safari ötödik alkalommal indul útjára. Az esemény idén beköltözött az online térbe, létrehozva a „home conference“ intézményét. A cél a tudásmegosztás és a közös fejlődés online előadások, workshopok, interaktív programok, kerekasztal-beszélgetések, networking lehetőségek segítségével.

A közel 150 esemény hat tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a most nagyon is aktuális távmunka. Az esemény nem csak üzleti, hanem mélyebb tech témákat is kínál, az érdeklődők az AI, ML, robotika, automatizáció, kriptovaluta, programozás vonalon is számos programot találnak majd.

A résztvevők kérdezhetnek, kapcsolódhatnak, ismerkedhetnek és egy erős, később is elérhető és használható tudásanyagot kapnak a két nap alatt.

Csatlakoznak többek között a Netflix, az Amazon, a Spotify, a Liligo, az EIT Health, a Bitrise, a Turbine, a Formlabs, a Contentful, az Ipon, a Greenhouse, a Nordic LA, az Easy Equities, a Hoxton Ventures, a Pollenity, a Chronosphere, a Zoom, az Airtame, a Blockpit előadói.

Az útvonalak mögé olyan nagyvállalatok álltak, mint a Microsoft, az MVM, a Morgan Stanley, az SAP, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Google.

Időpont: 2020. április 23-24.

Az útvonalak:
AI / Machine Learning by Microsoft
Corporates <3 Startups by MVM
Craft it, Build it, Transform it by Morgan Stanley
Help the World Run Better by SAP
Ideas and Policy by HIPO
Remote Journey by Grow with Google

A jegy ára: bruttó 2500 HUF (~ 6.9 €)

KEDVEZMÉNY!
Használd a ✨Trustchain80SUSBp promó kódot és juss hozzá a jegyekhez 80% kedvezménnyel. https://tixa.hu/startupsafari2020

Az eseményről és a konkrét programokról további információ: budapestsafari.com[ad_2]

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.