A mentális egészségünkre is gyúr egy új pénzügyi applikáció

A Railsr, a globális beágyazott pénzügyi piac egyik legnagyobb szereplője a Maslife vállalattal együttműködve olyan pénzügyi alkalmazást indít, amely a Mastercard és a Checkout.com támogatásával ötvözi a pénzügyi tudatosságot és a mentális jólétet.

A mentális és a fizikai jólét óriási hatással van a pénzügyi tudatosságra is – írja közleményében egy felmérésre hivatkozva a Railsr. A Maslife a fizetési és banki funkciókat ötvözi a játékosítás és a mesterséges intelligencia innovatív keverékével. Céljuk, hogy a felhasználókat egyszerű változtatásokra ösztönözze napi rutinjaikban, amikkel hosszú távú pozitív eredményeket érhetnek el.

A Maslife alkalmazás a mobilbanki funkciók teljes arzenálját egyesíti az integrált költségvetés-tervező eszközökkel. Nagy hangsúlyt fektet például a fitneszre, jógaoktatókra és meditációs műhelyekre, amelyeket kifejezetten a felhasználók mozgásának és motivációjának fenntartására terveztek. Emellett a Maslife a Mastercard támogatásával bevezeti az Apple Pay/Google Wallet funkciót is.

„A csapatot és engem lenyűgözött a Maslife iránti elsöprő támogatás és pozitív reakció. A piacon egyetlen más alkalmazás sem képes arra, amire a miénk: a Maslife egyedülálló módon javítja az emberek életét azáltal, hogy gondoskodik a pénzügyeikről, miközben támogatja az egészségüket és a mentális jólétüket. A közeljövőben modern fizetési szolgáltatások széles skáláját kínáljuk majd, beleértve egy kripto pénztárcát is”

– idézi a közlemény Kash Aminit, a Maslife alapítóját és vezérigazgatóját.

A cég emellett egy B2B platformot is épít, amely személyreszabott jóléti funkciókat és brandelt bankkártyát kínál a vállalkozásoknak és alkalmazottaiknak. Ezt várhatóan 2023 első negyedévében vezetik majd be.

Több európai országban is bevezetik a Maslife-ot

Az alkalmazás béta verziója 2020 májusában indult el és rövid időn belül több mint 6500 aktív résztvevőt vonzott. A cég közlése szerint a teljes brit bevezetést szeptember közepére tervezték és mintegy 28 ezer felhasználó szerepelt a „várólistájukon”. Az európai terjeszkedés jegyében még az idei évben Németországban, Franciaországban és Olaszországban is elindítják az alkalmazást. A cég értéke jelenleg körülbelül 22 millió font.

Forrás: Railsr

Louisa Murray, a Railsr kiemelt ügyfelekért és csatornapartnerekért felelős globális vezetője „izgalmas projektnek” nevezte a Maslife-al való partnerségüket. „Ez az a fajta kezdeményezés, amelyet egy partnerségben keresünk, és már alig várjuk, hogy a vállalat növekedéséhez és gyarapodásához szükséges támogatást és szolgáltatásokat nyújthassuk nekik” – fogalmazott Louisa Murray.

A Railsr székhelye Londonban van, de irodákkal rendelkezik Szingapúrban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Litvániában, Németországban, a Fülöp-szigeteken, Vietnámban és Sri Lankán is.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.