A Klarna bankszámla Visa kártyával érkezik a piacra, amely összekapcsolható mind a Google Pay, mind az Apple Pay szolgáltatásokkal. A felhasználók a Klarna alkalmazáson keresztül elérhető költségkezelési eszközöket is használhatják mindennapi kiadásaik nyomon követésére, kategorizálására és elemzésére.

A kezdetekben korlátozott számú felhasználó számára lesz elérhető a szolgáltatás, annak érdekében, hogy intenzíven gyűjtsék és integrálják a visszajelzéseket, mielőtt az elkövetkező hónapokban fokozatosan átadják azt az összes német Klarna felhasználónak. Több mint 200.000 kereskedelmi partnernél teszik lehetővé az innovatív online és bolti vásárlás élményét, amelyeknél a fogyasztók bármikor használhatják a „vásárolj most, fizess később” lehetőséget. Amellett, hogy az alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kiadásaikat, valamint pénzügyeik egy helyen kezeljék, a jövőben a német fogyasztók megtakarítási célokat is meghatározhatnak.

Ez a cikk a RowanHill Digital hírlevelében található. A hírlevélre itt tudsz feliratkozni. A cikk eredeti forrása: RowanHill Digital Fintech hírlevél