A francia Shine számlázási rendszere

A Shine egy francia challenger bank, ami kifejezetten a szabadúszók és a kisvállalkozók számára nyújt szolgáltatást. A startup egy olyan új funkciót kínál, melynek segítségével egy vállalkozás külön üzleti számlán küldhet és fogadhat pénzt, Mastercard kártyájával fizethet, számlázhat és további adminisztratív feladatokat láthat el.

A szabadúszók számára is segítséget nyújt a startup, hiszen az induláshoz szükséges összes adminisztratív anyagot kitölti helyettük. Emellett értesítéseket is küld a fizetendő adókról, hogy ne csússzanak ki a határidőkből.

A Shine beépített számlázási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi ügyfelek hozzáadását és a számlák kiállítását közvetlenül a mobilalkalmazásban. Ezt követően egy link küldhető az ügyfélnek, és amikor az megnyitja a számlát, erről értesítést kap a feladó. A számlák PDF-fájlként letölthetők és a fizetéshez szükséges banki adatokat is el lehet érni könnyedén.

Hamarosan a Shine felhasználóknak lehetőségük lesz biztosítani számláikat, ha úgy gondolják szinte biztos, hogy nem lesznek időben kifizetve. Ennek a díja mindössze a számlán szereplő összeg 2%-a.

Ha az ügyfél a fizetési határidő után sem fizette be a számlát, a Shine újból felveszi a kapcsolatot vele és próbálja megszerezni a fizetendő összeget. Amennyiben ez sikertelennek bizonyul, úgy igény nyújtható be a partnerbiztosítóhoz.

 

Forrás: techcrunch

 

Visnyei Zsófi

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.