Xinja úgy érzi, hogy a járvány hullámai összecsapnak a cég feje felett

A Xinja-t arra kényszerítették, hogy csökkentse a kamatlábakat megtakarítási számláin, hogy lépést tartson az RBA példátlan politikai lépéseivel.

A Xinja csökkenti a Stash megtakarítási számlájának kamatlábát a 2,25% -ról 1,8% -ra, miután korábban arra kényszerítették, hogy fagyassza be az új számlák nyitását, hogy továbbra is képes legyen arra, hogy ezt a kamatot biztosíthassa a meglévő ügyfelei számára.

A Tartalékbank egymást követő kamatcsökkentése ellenére 2,25 százalékot képesek voltak tartani, és Eric Wilson, a Xinjachief ügyvezető igazgatója szerint, valószínűleg ők az egyetlen bank, amely ezt meg tudta tenni. „Úgy gondoltuk, hogy helyes volt a jelenlegi ügyfeleink védelme, ahelyett, hogy újakat üldöznénk, és ezt úgy értük el, hogy szünetet tartunk az új Stash-fiókok megnyitásakor.”

A neobank csak a közelmúltban kezdte meg új Stash számlájának bevezetését, és az év végére 1 milliárd dolláros betéteket célozott meg, miután a rekord alacsony kamatlábak 200 millió dolláros forrásokat robbantottak fel az indulásra, kevesebb mint egy hónap alatt.

 

Forrás:fintechbusiness

 

Máré Evelyn

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.