Új CTO a TransferGo-nál

A TransferGo, a világ egyik leggyorsabban növekvő pénzátutaló vállalata, a hónap elején bejelentette Edgardo Savoy kinevezését új technológiai igazgatójává.

A londoni székhellyel rendelkező Edgardo felel a TransferGo több mint 60 mérnökből álló csapatának és a vállalat technológiai ütemtervének vezetéséért. Csapatával az Edgardo kibővíti a TransferGo ügyfeleinek kínálatát annak érdekében, hogy mindenki, aki új országba érkezik, ugyanolyan előnyökkel járjon, mint a nem migránsok.

Több mint 25 éves termék- és technológiai tapasztalatot hozva a TransferGo-hoz, Edgardo vezető pozíciókat töltött be a Paddy Power-nél és a Lastminute.com-nél, emellett pedig nagyszabású globális technológiai és termékcsapatokat vezetett.

A vállalat jelenleg a növekedés korszakán megy keresztül. Most már több mint 2 millió felhasználóval büszkélkedhet egy 10 millió dolláros beruházási lendületet követően, amely lehetővé teszi globális lábnyomának kibővítését és az új szolgáltatások indítását a határokon átnyúló fizetési platformon.

Forrás: Fintechfutures

Polyák Donát

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.