Tovább bővül a Salt Edge partnerbázisa

Nemrégiben jelentette be a Billingo, hogy a Salt Edge számlainformációs szolgáltatásának köszönhetően 9 hazai nagybankkal kapcsolódnak össze, ezzel a piacon kiemelkedő szolgáltatást biztosítva vállalati ügyfeleiknek.

A Salt Edge most a Pannovate díjnyertes brit fintech szolgáltatóval szerződött le: céljuk, hogy a PSD2 és az SCA (erős ügyfélazonosítás) által biztosított lehetőségeket könnyen elérhetővé tegyék a piaci szereplők számára, növelve a versenyképességüket az európai régióban. A két vállalat osztja azt az elképzelést, hogy rugalmas, kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó „end-to-end” megoldásoké a jövő, aminek eléréséhez egymást kiegészítő szolgáltatásokat tudnak nyújtani, így nagy várakozásokkal tekintenek a most megkötött partneri szerződésre.

A Pannovate szolgáltatási fókuszában a fizetési szolgáltatások, a crpyto és a RegTech (szabályozói megfelelést elősegítő technológiák) állnak. Háttérszolgáltatóként pedig nyújtanak megoldásokat a banki és egyéb fintech szereplők számára is.

 

Forrás: finextra

László Soma

 

 

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.