Számlakezelési funkció a Starling Banknál

Egy sokak által várt számlakezelési funkcióval bővült a Starling Bank kínálata. Számos ügyfél jelezte, hogy gondot okoz nekik a havonta bejövő fizetés, a beszedési megbízások és a manuális számlakifizetések közti navigáció, a neobank pedig éppen nekik szánja legújabb szolgáltatásait.

A Bills Manager és a Spaces funkció kombinálásával az ügyfelek különböző megtakarítási zsebekbe (space-ekbe) csoportosíthatják egyenlegük egy-egy részét. A zsebek bármilyen célra elkülöníthetők, így akár befizetendő számlakategóriákra is bonthatók. Ezáltal a Starling ügyfelei létrehozhatnak egy lakbér zsebet, egy közüzemi számla zsebet, vagy egy dedikált megtakarítási zsebet is.

A létrehozott zsebeket ezután össze lehet kötni az ügyfél által igénybe vett számlafizetési módszerekkel, így például beszedési megbízásokkal is. A számlaegyenleget részekre bontva, részletesen vezetve jelentősen átláthatóbbá válnak a személyes pénzügyek, valamint könnyebbé válik a számlabefizetések követése és a büdzsézés is.

A zsebek feltöltése történhet manuálisan vagy automatikusan is. Ha nem áll rendelkezésre elegendő összeg a beszedési megbízás teljesítéséhez, akkor az alkalmazás többször is értesíti az ügyfelet a befizetés határidejéig. Ezzel a Bills Manager és a Spaces egy átfogó számlakezelési élményt hoz el az ügyfeleknek, jelentősen megkönnyítve számukra az ezidáig körülményes folyamatot.

Forrás: AltFi, Starling Bank

Qayum Dániel

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.