Pleo – válasz a vállalatok pénzügyi igényeire

A 2015-ben alapított dán fintech szolgáltatásai a vállalati igények kielégítésére jöttek létre, hasonlóan a korábban bemutatott Soldo-hoz vagy Peak-hez.

A szolgáltatás alapvetően arra épít, hogy az ügyfeleik már rendelkeznek általános bankszámlával,így a Pleo kártyák használatához nem szükséges bankot váltani, csupán a meglevő szolgáltatásokat egészítik ki. Prepaid kártyáik egyszerűen hozzárendelhetők a vállalat munkavállalóihoz és egyénileg meghatározott limiteket, költési korlátokat lehet rajtuk beállítani. A rendszer könnyedén integrálható a vállalat belső számviteli- és könyvviteli szoftvereihez, igy megkönnyíti az elszámolási folyamatokat és szinte nullára csökkenti a papírmunkát. A kártyák közti összegek átvezetése gyors és díjmentes.

A Pleo 7 fontot kér el havonta egy aktív felhasználóért (aktív felhasználó, aki havonta legalább 30 fonton költ), de személyre/vállalatra szabott ajánlatot is biztosítanak. Az alapértelmezett megoldást 50 felhasználóig veheti igénybe a vállalat.

A pénzügyi szolgáltatások mellett a közeljövőben egyéb, a Pleo Mastercardra épülő kiegészítő termékekkel szeretnék bővíteni a portfóliót, úgy, mint a hitelezési lehetőség vagy a különböző mobilfizetési megoldások.

 

Forrás: pleo

 

Bodanitz Bora

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.