Partnerségre lépett a Paysend és a Samsung

Az angol székhelyű Paysend bejelentette, hogy partnerként fog működni a Samsung Pay-jel a jövőben. Az együttműködés keretében a Samsung felhasználóknak lehetőségük lesz, hogy Paysend Mastercard hitelesítő adataikkal mobil pénztárcájukban tárolják és érintés nélküli online és offline fizetésekre használják bankkártyájukat.

Az ügyfelek a Paysend Global Account többdevizás pénztárcával pedig egyszerre akár 8 pénznemet is tarthatnak, amit össze tudnak kötni kártyájukkal, így ugyanazzal a kártyával számos országban lehet fizetni, devizakonverzió nélkül.

A partnerség keretében optimalizálják a Paysenddel rendelkező Samsung felhasználók fizetési folyamatát, növekszik a felhasználói élmány, a kényelem és a biztonság az ügyfelek számára, ami különösen fontos lett az elmúlt időszakban a világjárvány miatt.

Többek között angol fontban, euróban, dollárban, svájci frankban, jüanban, zlotyiban, cseh koronában és rubelben lehet fizetni. A Paysend célja, hogy megkönnyítse az egyszerű és zökkenőmentes, több pénznemben történő fizetéseket a külföldre gyakran utazók, és diákok számára, akiknek gyakrabban és gyorsabban van szükségük azonnali pénzváltásra. A felhasználók mind a Samsung Pay, mind a Paysend Global Account alkalmazásban hozzáadhatják kártyájukat, amivel azonnal elérhetővé is válnak a fent felsorolt funkciók.

Forrás: Fintechnews

Lónárt Dániel

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.