Néhány kattintással megköthető utasbiztosítást kínál a Magyar Posta Biztosító

A Magyar Posta Biztosító bringás biztosítása mellett, utasbiztosítását is kínál, amelyet már egyszerűen a telefonunkra letöltött applikáción keresztül is igényelhelhetünk.

A hello utazó biztosítás főleg a fiatalokat célozza meg, az akár 3 perces megkötési idő mellett pedig számos extra szolgáltatást nyújt – mint például a kármentesség esetén történő 50%-os visszatérítés, amit a felhasználó alapítványoknak vagy közhasznú szervezeteknek is felajánlhat.

Mester Péter, a Magyar Posta Biztosító marketingvezetője az RTL-nek elmondta: szeretné, ha a fiatalokat meg tudnák győzni a hello utazó szolgáltatás segítségével, hogy a biztosítás nem kidobott pénz és szükség van rá, ha azt szeretnénk, hogy az alapvetően pozitív élményekkel társuló utazás az is maradjon, baleset vagy kár esetén is.

A hello utazó applikációja számos hasznos funkcióval rendelkezik: találhatunk benne például csomagolási segédletet a tervezett úticélunkhoz igazodva, ami hasznos lehet a pakolásnál, de a magyar nyelvű, 0-24 rendelkezésre álló assistance is nagyban megkönnyíti az utazást.

 

Bodanitz Bora

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.