Jön a Mastercard és a UOB közös, metál üzleti bankkártyája

A UOB és a Mastercard a mai napon bejelentették a UOB Regal Business Metal Cardra hallgató közös bankkártyájuk indulását. Az üzleti kártya Délkelet-Ázsia első World Elite Mastercard Business metál bankkártyája lesz, melyet kifejezetten kkv-k számára fejlesztettek ki.

A kártya kialakítása előtt a Mastercard és a UOB interjúk és felmérések mentén kérték ki kkv-k szenior vezetőinek véleményét annak érdekében, hogy mélyrehatóbban megértsék a lakossági kártyák üzleti célú felhasználását. A felmérésből kiderült, hogy a vezetők átlagosan évi két üzleti utat fizetnek saját bankkártyával, ezek összege átlagosan 4,800 dollárra tehető. Emellett durván 2,300 dollárt költenek havi szinten olyan üzleti kiadásokra, mint ügyfelek megvendégelése.

Ezen információk alapján a UOB Regal Business Metal Card úgy került kialakításra, hogy olyan utazási kiváltságokat társítottak mellé, melyet egy lakossági bankkártyához nem lehet. Ilyen például a reptéri külön várótermek korlátlan látogatása vagy a világ 60, a programban résztvevő golfklubjának díjtalan igénybevétele.

Reményik Áron
Forrás: Finextra

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.