A LATTICE80 létrehozott egy alapot, amely ingyenes Blockchain oktatási programokat kínál a szingapúri helyi diákoknak. A LATTICE80 szingapúri ága nem nyereséges, célja mégis az, hogy támogasson egy tehetséges generációt a Blockchain technológia megértésében, hogy ezzel is biztosítsa Szingapúr globális technológia készségeit és tudását ebben a gyorsan fejlődő ökoszisztémában. Mindehhez a KAYA hálózatát használják, ahol egyszerű az információátadás.

Korábban írtunk róla, hogy a A LATTICE80 és az AI HUB partnerkapcsolatával májusban elindult a Smart City Innovation Lab Szingapúrban, amely megkönnyíti a közös vállalkozások projektjeinek fejlesztését bankokkal, vállalatokkal és kormányokkal. Három fő területre összpontosít: Fintech, Blockchain és Mesterséges Intelligencia (AI), ezzel is segítenek a szingapúri Smart Nation céljainak elérésében.

A legnagyobb kihívás talán bármely ország számára, amikor egy feltörekvő, új technológia jelenik meg, amely befolyásolja a mindennapi életünket, akkor óriási szükség van a gyors ütemű tudás- és információátadásra alkalmas csatornákra. A LATTICE80 több mint 11.000 induló vállalkozás, vállalat, pénzügyi intézmény és kormányzati szervezet számára képes ezt megkönnyíteni a saját hálózatán keresztül. A szingapúri diákok így a legtöbb oktatási program előnyeit élvezhetik, amelyek elérhetővé válnak díjmentesen. A KAYA Network globálisan a legjobb iparági vezetőket kínálja a világ első osztályú oktatási programjaiban.

Mióta elindították az első Fintech Hub-ot 2016 novemberében a szingapúri Fintech Fesztivál ideje alatt, az ökoszisztéma által nyújtott támogatás elképesztő mértékű. Szingapúr globális fintech vezetővé vált.

Számos ágazat közül Szingapúr számára hatalmas a lehetőség, hogy fontos szerepet töltsön be a Blockchainben. Ez az iparág gyorsan növekszik, és óriási a tehetségek iránti kereslet.

 

Forrás: Lattice80
Kapcsolódó cikkünk

Szilágyi Viktória