Az Apple hivatalosan is elindította az AppleCard credit kártyát, amit az amerikai ügyfelek már igénybe vehetnek az iPhone készülékén található Wallet alkalmazáson keresztül.

A felhasználók percek alatt feliratkozhatnak a kártyára, az AppleWallet-en keresztül, akárcsak a PeakWallet esetében, ahol szintén rövid idő alatt igényelhető plasztik és virtuális kárty is. 

A felhasználók heti és havi összefoglalókat is kapnak, illetve az Apple Maps segítségével felcímkézhetik a kereskedők nevével és helyével ellátott vásárlásaikat.

A biztonság  érdekében az iPhone készüléken egyedi kártyaszámot hoznak létre az Apple Cardokhoz és minden vásárlást Face ID-val vagy Touch ID-val és egyszeri egyedi dinamikus biztonsági kóddal engedélyezhetnek a használók. 

A cég azt reméli, hogy a Daily Cash rewards programmal még csábítóbb lesz a kártya a felhasználók számára, hisz  minden vásárlás bizonyos százalékát pénzként kerül jóváírásra. 

Az Apple Pay alelnöke, Jennifer Bailey elmondta: “Nagyon örülünk az Apple Card iránti rendkívüli érdeklődésnek és a pozitív fogadtatásnak. Az ügyfelek azt mondták nekünk, hogy szeretik az Apple Card egyszerűségét és azt, hogy általa jobb képet kaphatnak kiadásaikról.”

 

Forrás: finextra

 

Bodanitz Bora