Kiadástervező megoldást kínál a DBS

A szingapúri hátterű DBS/POSB ügyfelei mostantól az internet és mobilbanki alkalmazásukon keresztül egy olyan új pénzügyi tervező szolgáltatást vehetnek igénybe, amely intuitív módon segíti a felhasználókat céljaik elérésében.

A digitális tanácsadó big data és egyéb diszruptív technológiák által nyújtott információk alapján teszi lehetővé, hogy egyedi és finomhangolható terveket készítsünk a pénzügyi jövőnket tekintve.

Olyan körülményeket is figyelembe vesz a megoldás, mint a felhasználó életszakasza vagy a korábbi kiadásaiból készített cashflow értékelés.

A segítséget nyújtó tervezőn túl az ügyfelek elérnek a megoldás által egy digitális könyvtárat is, ahol a pénzügyi tudatosságra vonatkozó tanulmányok és tananyagok találhatók. A DBS/POSB azt várja a megoldástól, hogy a biztosítási és befektetési üzletáguk számára jelentős segítséget nyújt a fenntartható növekedéshez a felhasználók oktatása, valamint az ez irányú tevékenységek ösztönzése.

A jelenlegi koronavírus nehezített időkben számos szingapúri polgárnak kiszámíthatatlanná vált pénzügyi helyzete, ezért a DBS/POSB szerint ez egy tökéletes időszak a szolgáltatás elindításához – hisznek benne, hogy pozitívan befolyásolhatják a polgárok jelenlegi és jövőbeli életminőségét.

 

Forrás: finextra

 

László Soma

 

 

 

DBSkiadástervezősegítségtanításügyfélélmény