A tiniket célzó Step 50 millió dollár tőkét vont be, számos híresség is befektetett

A Techrcrunch tudósítása szerint az amerikai tiniket célzó digitális bank 50 millió dollár tőkét von be, és a befektetők között olyan nevek szerepelnek, mint a Tiktok sztár Charli D’Amelio, a Chainsmokers, Justin Timberlake, és számos híres amerikai sportoló, köztük Eli Manning, vagy Andre Iguodala.

Charli D’Amelionak ez az első befektetése, és nem sokkal azután döntött így a sztár, hogy megkezdte együttműködését a Steppel, amelynek keretein belül az elmúlt néhány héten 100 millió főt meghaladó Tiktok követőtáborának promótálta a Step pénzügyi szolgáltatásait. A befektetési körben a sztárok mellett érkeztek befektetők a Facebook, a Square és a Venmo menedzsmentjéből is, valamint természetesen intézményi befektetők is ott voltak a listán, köztük a Stripe.

A Step egy 13-18 évesek célzó pénzügyi-edukációs platform, a megalkotók célja az amerikai tinik pénzügyi tudatosságra való felkészítése. Központjuk San Franciscóban található, és jelenleg közel 50 munkatársat foglalkoztatnak, de természetesen a tőkebevonás hatására intenzív terjeszkedésbe kezdtek.

Forrás: Techcrunch

Juhász Benedek

Előző bejegyzésA belga bankok az Auriga bevonásával közös ATM rendszert hoznak létre
Következő bejegyzésStartupoknak kedvező programot indít a Visa