A Knorr-Bremse a Design Terminallal keresi az ideális chatbotot

Egy cseh és egy német startup már biztosan készülhet az együttműködésre a Knorr-Bremse Rail Systems Budapesttel. A világ legnagyobb vasúti fékrendszereket fejlesztő és gyártó vállalata erős HR-hátszelet is remél a Design Terminallal közös programtól.

Átláthatóbb folyamatok, csökkenő adminisztrációs terhek, hatékonyabb csapatmunka, gyorsabb és pontosabb információáramlás – a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest olyan nemzetközi startupok bevonását kérte a széles nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező Design Terminaltól, amelyek szolgáltatásaikkal sokat tehetnek hozzá a munkahelyi légkör és a belső kommunikáció fejlesztéséhez.

A kooperáció most fordult termőre a startupok és a nagyvállalatok között mentorként közvetítő szervezettel: indulhatnak az első projektek annak tesztelésére, hogy a banki és a szolgáltató szektorban már bizonyított startupok mire képesek a gyártás és fejlesztés területén. A Design Terminal felhívására 82 nemzetközi pályázó jelentkezett, amelyek közül végül 10 startup kapott lehetőséget, hogy részt vegyen az Innovation Bootcampen. A háromnapos rendezvényen a Design Terminal mentoraival és a Knorr-Bremse Budapest munkatársaival ötleteltek a csapatok, amelyek közül magyar, cseh, német, francia, osztrák és brit gárda jutott be a legjobbak közé immáron az ügyfélre szabott ajánlataikkal.

Teljes cikk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.