A Harrods is nyit a BNPL felé

A közismert luxus kereskedő, a Harrods az idei ünnepi időszakban BNPL konstrukciókat kínál majd kevésbé jómódú klienseinek új, Klarnával kötött együttműködésének keretein belül. A vállalat alighanem azt reméli a lépéstől, hogy a magas árak miatt inkább más kereskedők mellett döntő fogyasztók igénybe veszik a BNPL hiteleket és a Harrodsban vásárolnak. 

A Harrods brit vásárlói a Klarna ‘Pay in 3’ megoldását vehetik majd igénybe, amelynek köszönhetően három egyenlő, kamatmentes részletben rendezhetik majd vásárlásukat, összesen egy hónappal elnyújtva a teljes fizetést. A BNPL hitelek elsőre a szépségipari termékekre lesznek majd elérhetők. 

A ‘Pay in 3’ konstrukció az online vásárló brit ügyfeleknek is elérhető lesz, míg az amerikai kliensek négy egyenlő részletben rendezhetik majd vásárlásaikat, szintén a Klarna jóvoltából, mindezt a Harrods.com weboldalon. Mindemellett a német, svájci és osztrák ügyfelek is vásárolhatnak majd részletre, ők a Klarna Pay Later funkciójának segítségével a fizetés teljes összegének rendezését 30 nappal tolhatják el. 

Alex Unitt, a Harrods partnerségekért felelős igazgatója elmondta, hogy a vállalatnál rendkívül izgatottak, hogy a Klarna megoldásait elhozhatják a Harrods szépségipari termékvonalai iránt érdeklődőknek. Mint elmondta, a céljuk az, hogy a Klarna piacvezető szolgáltatásainak köszönhetően több fogyasztó férhessen hozzá ezekhez a termékekhez és brandekhez. 

Forrás: Finextra

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.