42 mobilfizetési játékos a szingapúri piacról IX. rész

Délkelet-Ázsiában Szingapúr eddig is kiemelkedő helyen volt a pénzügyi piacok tekintetében, ugyanis népességének 96,4% már 2014-ben rendelkezett bankszámlával. 2014 óta az ország azonban immáron fintech nagyhatalomként is képviselteti magát a világban. Szingapúrban egy egészen különleges fintech ökoszisztéma jött létre, így a mobilfizetési szolgáltatók sem álltak meg a sima elektronikus tárcák fejlesztésénél, épp ellenkezőleg: kiterjesztették termékeik és szolgáltatásaik portfólióját.

Kashmi

kashmi mobile payments 2

A kashimi egy olyan digitális banki termék, mely kifejezetten a kiadások, megtakarítások, hitelek, befektetések és költségtervezés világára fókuszál. A Kashimi felhasználói a platformot elsődleges bankszámlájukként kezelhetik, innen intézhetik pénzügyeiket a fenti szempontok szerint.

Nearex

nearex mobile payments 2

A Nearex egy olyan mobil mikrofizetési megoldást nyújt kiskereskedők és fogyasztók számára, mely összekapcsolható a meglévő mobiltárcákkal, elektronikus bankszámlákkal és telekommunikációs hálózatokkal.

Numoni

numoni mobile payments 2

A Numoni fejlesztetti ki a NUGEN névre keresztelt készpénzkéldő terminált, melynek segítségével a bankszámlával nem rendelkező felhasználók könnyedén képesek elektronikus tranzakciók lebonyolítására.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.