42 mobilfizetési játékos a szingapúri piacról II. rész

Délkelet-Ázsiában Szingapúr eddig is kiemelkedő helyen volt a pénzügyi piacok tekintetében, ugyanis népességének 96,4% már 2014-ben rendelkezett bankszámlával. 2014 óta az ország azonban immáron fintech nagyhatalomként is képviselteti magát a világban. Szingapúrban egy egészen különleges fintech ökoszisztéma jött létre, így a mobilfizetési szolgáltatók sem álltak meg a sima elektronikus tárcák fejlesztésénél, épp ellenkezőleg: kiterjesztették termékeik és szolgáltatásaik portfólióját.

ApplePay

applepay mobile payments 2

Az Apple Watch okosórákhoz és iPhone-hoz kifejlesztett ApplePay egy olyan mobilfizetési megoldás, melynek segítségével képesek vagyunk valós időben fizetni, méghozzá online fizetéseken keresztül. A már meglévő bankkártyáinkat tudjuk hozzáadni a rendszerhez és a fizetés mellett képesek vagyunk pénzt értéket is tárolni.

GooglePay

gpay mobile payments

A G Pay egy olyan digitális wallet platform és online fizetési rendszer, melyet a Google mobil eszközökön történő, applikáción belüli és érintéses fizetésekhez fejlesztett ki. A rendszer Android eszközökkel, tabletekkel és órákkal kompatibilis.

Singtel Dash

 16-digit Dash Visa Virtual Account when you check-out online or tap & pay wherever Visa paywave* is accepted.

A Singtel Dash egy all-in-one mobil fizetési megoldás, mely vasúti és városi tömegközlekedésre, valamint taxival történő utazásokra specializálódott. Emellett használható vásárlásra és utalásra is. A Singtel Dash rendszere összeköthető a Dash Visa Virtual Accounttal is, mely a Visa érintéses megoldását, a Visa PayWave-t teszi elérhetővé.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.