Home Cégprofilok Tőkebevonás mértéke 1 - 99 millió USD Azimo

Azimo

76 Ft

2012

76 alkalmazott

47 millió USD tőkebevonás

15 befektető

Leírás

Cégnév: Azimo

Szektor: Payment solutions

Honlap: http://www.azimo.com

Cégforma: magántulajdonú társaság

Alapítva: 2012

Székhely: London,Egyesült Királyság

Alkalmazottak száma: 76

Tőkebevonás összesen: 47 millió USD

Befektetők: 15

Facebook:

Twitter:

Linkedin:

Az Azimo egy online pénzátutalási szolgáltató az eurózónában és az Egyesült Királyságban webhelye és mobilalkalmazása segítségével. A platformon keresztül indíthatunk digitális pénzátutalást bármely bankszámlára vagy készpénz-átvételi helyre nemzetközi szinten, valamint nemzetközi prepaid mobiltelefon feltöltés is lehetséges a szolgáltatáson keresztül. A vállalat az új, innovatív pénzküldési módokkal is kísérletezik a mobileszközön: az Apple Siri alapú hangaktiválást vagy a Facebook Messenger botját használva. Rendelkezik a megfelelő tagsággal nagyobb kormányzati szabályozó testületekben és a magánszektor fizetési cégeiben, hogy a biztonságosabbá tegye pénzátutalást. A vállalati utalási jutalékot számít fel az átutalás összegétől és országától függően.

Tőkebevonások

Dátum Összeg Befektetők
máj. 5, 2016 15,00 millió USD e.ventures, ACCION’s Financial Markets and Services Department, Frog Capital Ltd., Greycroft Partners, The Rakuten FinTech Fund, Rakuten, Inc., Investment Arm, MCI Capital S.A., MCI. TechVentures 1.0 FIZ
jan. 15, 2015 20,00 millió USD e.ventures, Frog Capital Ltd., Greycroft Partners, MCI Capital S.A.
márc. 11, 2014 10,00 millió USD ACCION’s Financial Markets and Services Department, eVentures Europe BV, KRW Schindler Private Ventures S.C.S., KRW Schindler Investment Management SCOSA, RI Digital Ventures GmbH, Frontier Investments Group, TA Ventures, Greycroft Partners, Quona Capital Management Ltd.
szept. 30, 2013 1,00 millió USD eVentures Europe BV
jan. 18, 2013 0,48 millió USD
- Advertisement -