Új BNPL szolgáltató a piacon: a Biller a B2B fizetések megreformálását célozza

Volt Klarna és Mollie vezetők dolgoztak ki egy új, AI alapú, vállalatoknak szóló BNPL megoldást, a Billert. A startup a vállalatok cashflow menedzsmentjére kíván egy hasznos megldást nyújtani azzal, hogy a szokásos napi szintű költségeikre 30, 60, vagy éppen 90 napos fizetési határidőt biztosít. A Biller csapata a platformot a Slimmer AI-al közösen építi.

Derek Vreeburg, a cég CEO-ja és társalapítója kiemelte, hogy a vállalati számlázási megoldások felett eljárt az idő, az elmúlt években a piacon nem voltak igazi innovátorok. Vreeburg szerint a Biller csapatának friss, kreatív gondolkodása – amelyet nagyban köszönhetnek a Mollienál, és a Klarnánál összeszedett tapasztalatoknak – elősegítheti azt, hogy a startup egy valóban értékes eszközt adjon a vállalatok kezébe. A CEO továbbá kiemelte, hogy a modern technológiai háttér, és a Slimmer AI-al való együttműködés biztosítéka annak, hogy a flexibilis kondíciókat biztonságos körülmények között, alacsony kockázatokkal tudja kínálni a cég.

Szerző: Juhász Benedek

Forrás: https://thefintechtimes.com/new-ai-powered-solution-for-bnpl-b2b-purchasing-introduced-by-former-mollie-and-klarna-executives/

BillerKlarnaMollieSlimmer AI