Rendkívül erős felhozatallal érkezik az eFinance & FINTECH Festival

A múlt héten már megírtuk, hogy egy éves kihagyást követően visszatér hazánk piacvezető Banki Informatikai konferenciája, az eFinance & FINTECH Festival, amelyre szeptember 9-én, csütörtökön kerül majd sor. Az esemény hibrid modellben kerül megrendezésre, vagyis a helyszínen és online streamen keresztül egyaránt követhető lesz. Ezúttal a patinás résztvevők közül emelnénk ki néhányat, akiktől alighanem izgalmas, szakmailag is kiemelkedő előadásokat hallhatunk majd az esemény folyamán. 

A moderátor, Dr. Dávid Péter digitális transzformációról szóló köszöntőjét követően számos egyéni előadásra kerül majd sor, így például szó lesz a felügyelet és az önrendelkezés találkozásáról, valamint összeegyeztethetőségéről Szabolcsi András, a BlockBen CTO-jának előadásában, később pedig Gaál Norbert, az MKB Fintechlab ügyvezető igazgatója beszél majd az ügyféligények változásáról, valamint a kliensek bankokra gyakorolt nyomásáról. Az ebédszünetet megelőzően megrendezésre kerül a nap első kerekasztal-beszélgetése, melynek témáját a pénz és a fizetések jövője szolgáltatják majd. A panel tagjai között a már említett Gaál Norbert mellett ott lesz Racskó Tamás, a Mastercard Europe üzletfejlesztési menedzsere, valamint egy résztvevő várható a BlockBen részéről is.

Az ebédszünetről visszatérve sor kerül Suppan Márton, a Peak alapító-vezérigazgatójának előadására, ami a családi bankokról szól majd. A gyermekeket és tinédzsereket célzó családi bankok kiváló évet tudhatnak magukénak eddig 2021-ben, így érdemes lesz erre a virágzó területre is odafigyelni a továbbiakban. Később egy újabb kerekasztal-beszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők, ahol a hazai bankszektor innovációs vezetőiből igazi sztárcsapatot hoztak össze a szervezők, beszélgetésük pedig a digitális transzformáció, valamint annak mérhető eredményei körül forog majd. Negyed 5-kor végül megkezdődik az esemény csúcspontjaként is jellemezhető díjátadó, ahol a szakma kiemelkedő teljesítményei kerülnek majd elismerésre. 

Aki szeretne részt venni az eseményen, de még nem kerített sort a regisztrációra, az ezen a linken még mindig megteheti 1-2 perc alatt. Amennyiben valaki jelenleg csak a résztvevői létszámot tudja jelezni, annak természetesen lehetősége lesz később a résztvevők neveinek pontosítására is, még a konferenciát megelőzően.

Bátorfi Botond