Business Fest 2024: Ahol az üzlet és a szakértelem találkozik

Június 13-án a budapesti Millenárison kerül megrendezésre az év egyik legjelentősebb üzleti rendezvénye, a Business Fest. A fesztivál egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy első kézből ismerjék meg az üzleti világ legfrissebb trendjeit, újításait és legfőbb kihívásait. Az esemény során a résztvevők nemcsak tudásukat bővíthetik, hanem értékes kapcsolatokat is építhetnek kiemelkedő szakemberekkel.

Főbb programok és előadók

A CXO Talks színpadán a vezetői kihívások és a technológiai forradalom által hozott változások kerülnek terítékre. A panelbeszélgetések során a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy a hazai és nemzetközi vezetők hogyan alkalmazzák a legújabb trendeket és technológiákat. A beszélgetések főbb témái a digitális transzformáció, az üzleti agilitás és az innovációs stratégiák.

A Happiness szekció a vezetői boldogság és üzleti siker kapcsolatát vizsgálja. Az előadások során a résztvevők megismerkedhetnek azokkal a módszerekkel és stratégiákkal, amelyek segítségével a vezetők harmonikusabbá és egyben produktívabbá tehetik a munkahelyi légkört.

Az AI Revolution szekció a mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeire és kihívásaira fókuszál a kis- és középvállalkozások kontextusában. Az előadások során hazai és nemzetközi vállalkozók osztják meg tapasztalataikat az AI technológiák sikeres integrálásáról és azok hatásáról az ügyfélélményre és döntéshozatalra.

A Productivity Reserve blokk középpontjában a belső kommunikáció és a digitális átalakulás áll. A szekció célja, hogy bemutassa, hogyan lehet növelni a vállalati produktivitást az AI és a digitalizáció eszközeivel, különös tekintettel a kékgalléros munkavállalók bevonására és motiválására.

A Mobility & Sustainability témakörében a legfrissebb innovációk és zöld technológiák kerülnek bemutatásra. A résztvevők betekintést nyerhetnek a fenntartható közlekedés jelenlegi és jövőbeli trendjeiről, valamint a zöld mobilitás üzleti előnyeiről és kihívásairól.

A Bridge Room program keretében terítékre kerül, hogy mennyire számít az, hogy hogyan és hol érünk el sikereket – akár menedzserként, akár alapítóként.

Ők már biztosan velünk tartanak június 13-án:

  • Csanak Gabriella / Microsoft, CMO, Central Europe
  • Frei Tamás / Cafe Frei, Chairmen of the Board
  • Gazsi Zoltán / Eisberg Hungary, Ügyvezető
  • Incze Kinga / Whitereport & Mediaspace.global, Founder & CEO
  • Kerek István / ChatGPT magyarul csoport alapítója, AI Üzletfejlesztési Szakértő
  • Pásztor Anna / Énekesnő, Anna and the Barbies / Civilút Alapítvány, Varázsceruza- program mentor
  • Patai Zoltán / Eversync., Co-founder & CEO
  • Piroska Tímea / Antener Képzési Központ, Coach/ Z-Press Kiadó, Ügyvezető
  • Sarah Lewis / Appreciating Change, A Pozitív pszichológia az üzleti életben c. könyv szerzője
  • Sárospataki Albert / Billingo Technologies Zrt., Vezérigazgató
  • Szertics Gergely / AI Partners, CEO
  • Ördög Nóra, műsorvezető
  • Wéber Gábor/ Agenc Magyarország Kft., Ügyvezető

Jegyek és kedvezmények

A fesztiválra korlátozott számban állnak rendelkezésre tiszteletjegyek és kedvezményes belépők, amelyeket a FTECH-SJHUB kuponkód használatával 20 százalék kedvezménnyel igénybe lehet venni. A kedvezményes jegyek május 28-ig érvényesek, ezért érdemes mielőbb lecsapni rájuk. Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://jegyvasarlas.businessfest.hu/#/

A belépőjegy korlátlan belépést biztosít a teljes esemény minden egyes részére.

További szakmai fesztiválok a helyszínen

A Business Fest keretében öt szakmai rendezvény kap helyet a Millenárison: a HR Fest, az IT Fest, a Sales Fest, az Ecommerce Fest és a Business Builders. Ezek a rendezvények további lehetőséget biztosítanak a szakmai kapcsolatok építésére és az ágazati ismeretek bővítésére.

A Business Fest 2024 nem csupán egy fesztivál: egy platform, ahol az innovatív ötletek és a szakértelem találkozik. További információkért és jegyvásárlásért keresse fel a fesztivál hivatalos weboldalát, és csatlakozzon hozzánk az idei év egyik legjelentősebb üzleti eseményén!

(Forrás: Business Fest)

(Címlapkép: Business Fest)

Business Festinnovációmesterséges intelligencia