Az utazási szektorban terjeszkedik a Revolut

A Revolut az utazási szektorban bővíti tovább szolgáltatásait, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy alkalmazásukban szállodákban és egyéb üdülőhelyeken foglaljanak szállást.

A Revolut “Stays” nevű applikációja kezdetben az Egyesült Királyságban jelent meg, amely a fintech cég első lépése a pénzügyi szektoron kívüli iparágban. A vállalat célja, hogy versenybe szálljon a hasonló piacon mozgó Expedia és booking.com alkalmazásokkal.

További ösztönzőként a Revolut 70 millió fontot különített el arra, hogy a felhasználók az alkalmazáson keresztül lefoglalt összes szállás után 10%-os visszatérítést kapjanak.

“Ahogy a világ fokozatosan nyílik meg, tudjuk, hogy mindenki kétségbeesetten próbál elutazni amikor csak teheti, legyen szó Margate-ről vagy Mallorcáról” – mondja Marsel Nikaj, a Revolut megtakarítási és életmód üzletágának vezetője. „Azért építettük a Stays szolgáltatást, hogy az emberek könnyebben megtalálják és lefoglalják ideális úticéljukat. 18 hónap végtelen korlátozások és bezárások után többet akarunk adni az embereknek, hogy pénzükkel távolabbra jussanak”

A kezdetben szálláshely foglaló funkcióként indított kiegészítő Nikaj szerint fokozatosan tovább fejlődik, hogy a későbbiekben repülőjáratokat, autókölcsönzést és az egyéb utazási lehetőségekkel kínáljon.

Forrás: Finextra

Tóth Balázs