AI-Powered Fintech Bootcamp @ Kisbárkány: Az Innováció és Természet Találkozása

A szeptember 21-23-a között megrendezésre kerülő AI-Powered Fintech Bootcamp Kisbárkányban egyedi lehetőséget kínál a résztvevőknek arra, hogy elmerüljenek a fintech és mesterséges intelligencia közös világában. Ez a rendezvény egy testközeli innováció felé vezető izgalmas út kezdetét jelenti, és összefogja valamint inspirálja a meghívott cégeket és képviselőiket, hogy forradalmi fintech megoldásokat hozhassanak létre. 

A Bootcamp Rövid Áttekintése

A Peak és a COMET által szervezett rendezvény fő célja kicsi, de dinamikusan fejlődő digitális termékfejlesztő csapatok összefogása, akiknek feladata innovatív és piacra kész fintech szoftver koncepciók kidolgozása, amelyhez pedig a mesterséges intelligencia erejét veszik igénybe.

Inspiráló Workshopok és Kulcsfontosságú Előadások

A rendezvény során a Humanize által facilitált inspiráló workshopok és a témák gondolat vezéreinek előadásai várják a résztvevőket.  A legújabb fintech trendeket és a mesterséges intelligencia már ismert lehetőségeit a Mercury Labs szakemberei fogják biztosítani az eseményen. (A Mercury Labs a Peak-Comet cégcsoport közös, belső innovációs csapata, melynek fő fókusza az AI-ban rejlő lehetőségek kutatása, kiaknázása.)

Kapcsolatok Építése és Együttműködés

A bootcamp nemcsak a tanulásról szól, hanem a kapcsolatokról és az együttműködésről is. Egy kihelyezett munkakörnyezetben találkozhatunk más lelkes fintech, AI és product design szakemberekkel, és hozunk létre kapcsolatokat, miközben együtt fedezzük fel a jövő pénzügyi technológiáját.

Test és Lélek Harmonizálása

A program nemcsak a szellemi fejlődésre összpontosít. A résztvevőknek lehetőségük lesz reggelente jóga órákon való részvételre, amelyek segítenek az elme és a test harmóniájának elérésében. Emellett a környező erdőben való meditációs program, ún. “forest bathing” is segíti, hogy a természet gyógyító erejéből meríthessenek a bootcamp résztvevői, kiszakadva a megszokott üzleti környezetből.

A részletes program és regisztrációs információk a hét folyamán elérhetővé válnak a thealphavalley.com weboldalon.

A projekt akadémiai fővédnöke Toon Otten, az Inholland University egyetemi oktatója.

A rendezvény szakmai támogatója az MBH Bank és a BUPA.

Várunk szeretettel Kisbárkányban, hogy együtt felfedezzük a jövő pénzügyi technológiáját!

(Borítókép: Wikimedia)

bootcampfintechmesterséges intelligencia