A Pleo bevezette a Google Pay-t

A Pleo, ami egy vállalati költségkártya megoldásokat nyújtó fintech, a napokban bővítette funkcióit, minek eredményeként a Google Pay elérhető lesz hat európai országban, beleértve az Egyesült Királyságot is.

A fintech mind a 13.000 felhasználójának lehetősége lesz érintésmentesen fizetni a Google Pay-t támogató mobiljukkal az ezt elfogadó országok üzleteiben, úgy mint az Egyesült Királyságban, Dániában, Svédországban, Németországban és Spanyolországban. 

„Android felhasználóként kifejezetten örömmel tölt el, hogy ezt az új funkciót kiadhatjuk a vevőkörünknek” – mondta Niccola Perrera, a Pleo társalapítója és vezérigazgatója. “Az idei Apple Pay bejelentésünk folytatásaként a Google Pay integrációja azt jelenti, hogy a Pleo kártyáit ügyfélkörünk akár 90 százaléka is tudja használni mobilfizetéses tranzakciókra.”

A Pleo vállalati költség kártyákat kínál úgynevezett „okos” költésjelentésekkel kombinálva, hogy a menedzsereket és a tulajdonosok felügyelni tudják és átlássák a kiadásokat.

2020 áprilisában a fintech összeállt a londoni székehelyű Flux munkatársaival is, hogy létrehozzanak egy teljesen automatizált költségelemző modult.

Forrás: altfi.com

Visnyei Zsófi

európagoogle paypleo