A Monnai vonzza a befektetést

A Monnai 6,5 millió dollárt gyűjtött be a Tiger Global által vezetett A sorozatú finanszírozási körben.

A Monnai a világ egyik vezető vállalata a „customer insights” területén. Ezen üzleti szegmens célja, hogy az ügyfelek adatainak, viselkedésének és visszajelzéseinek segítségével a cégek következtetéseket tudjanak levonni, amelyek aztán felhasználhatók a termékfejlesztés és az ügyféltámogatás javítására.

A Monnai platformja integrálja a világszerte egyre növekvő számú, egymástól eltérő adatforrásokat.  Továbbá eszközöket biztosít ügyfelei számára az elszaporodó csalások és a változó szabályozási környezet kezeléséhez.

A vállalat által kínált szolgáltatás négy kulcsfontosságú döntéshozatali modult – Know Your Customer, Trust & Fraud Risk, Credit Decisioning és Collections Optimization – nyújt egyetlen API-n keresztül. Az így létrejövő rendszer több mint 350 olyan betekintést tesz lehetővé, amely az ügyfelekkel kapcsolatos. Beleértve a fizetési, kommunikációs, eszköz- és személyazonossági információkat.

Mindezt úgy tervezték, hogy a platformot használó vállalatok az adatok segítségével döntéseket hozhassanak ügyfeleik teljes életciklusa során. A kapcsolat felvételétől kezdve a tranzakción át a vásárlás utáni nyomonkövetésig.

Pierre Demarche, a Monnai vezérigazgatója szerint a mai digitális világunkban minden vállalkozás valamennyie fintech cégnek minősül. Nem számít, hogy fejlett vagy feltörekvő piacon tevékenykedik a vállalat. Úgy véli, hogy a tiszta, átlátható ügyfélkezelési infrastruktúrára mindig szükség van.

Azt is hozzátette, hogy a vállalkozások világszerte egyre jobb rendszereket fejlesztenek ki ezen a téren. Exponenciálisan növekvű számú adatot használnak fel saját üzletüket érintő döntéseik meghozatalához. Demarche abban hisz, hogy a kihívás ezen a ponton az, hogy „customer insight”-okra tegyenek szert a cégek. Itt jön képbe a Monnai. A vállalat egyetlen ehhez szükséges forrást biztosít a cégek számára. A platform lefedi a teljes ügyfél- és tranzakciókezelési életciklust.

A Better Tomorrow Ventures, a 500 Global és az Emphasis Ventures is csatlakozott egyébként a mostani tőkebevonási fordulóhoz.

(Forrás: Finextra)

befektetéscustomer insightsMonnaitőkebevonás