A Microsoft-tól kapott díjat a TrustChain

[ad_1]

TrustChain-siker az OTP Startup Partner Program Demo Napján.

Fontos mérföldkőhöz érkezett az OTP Bank harmadik Startup Programja, ugyanis május 20-án a résztvevő 13 startup online Demo Day keretében mutatta a március és május között zajló, három hónapos tesztidőszak eredményeit. A legnagyobb üzleti potenciált képviselő megoldások éles bevezetésének előkészítésére a Program júniusban induló, 6 hónapos, ún. rollout szakasza ad lehetőséget.

A számok:

  • 370 induló vállalkozás 56 országból, 27 a kiválasztási táborban
  • 7 országból 13 kiválasztott az OTP Startup partnerprogramhoz

Az idén online formában megrendezett Demo Day jelentős nemzetközi láthatóságot biztosított a csapatoknak, ugyanis több mint 1100 néző, köztük egy 10 fős, a bankcsoport és partner nagyvállalatok felsővezetőiből álló szakértői panel, követte a pilotok eredményeinek, tanulságainak bemutatását. Az esemény végén 5 startup részesült különdíjban, a Program szakmai partnereinek felajánlásai, illetve a közönség szavazatai nyomán:

a Microsoft-tól a Best Scaleup, azaz legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező projekt díját a TrustChain kapta az OTP eBIZ-el közös projektjéért.

– A rendkívüli helyzet ellenére sikeresen tudtuk megvalósítani az OTP eBIZ-vel közös pilot programunkat, de a legnagyobb győzelem az, hogy majdnem 1000 kkv-t látunk mindennapi megoldásunkon, a TrustChain Platformon és a jogi technológiák átalakításának láthatárán – mondta dr. Romhány Gergely, a TrustChain Systems Kft. ügyvezetője.

A pilot keretében a teljesítési igazolások egyszerű és online kiállítását próbálhatták ki.



[ad_2]
https://www.trustchain.com/hu/2020/05/22/a-microsoft-tol-kapott-dijat-a-trustchain/

TrustChainTrustChain blog