A LendingClub végleges jóváhagyást kap a Radius Bank felvásárlásához

Miután a Lending Club december 30-án előzetes jóváhagyást kapott az OCC-től a Radius Bank felvásárlásához, most bejelentették, hogy teljes körűen jóváhagyják az akvizíciót célzó terveiket. Az ügylet várhatóan február 1. környékén zárul le.

Izgalmas pillanat a vállalat számára, mivel ők lesznek az első fintech hitelezők, akik digitális bankot vásárolnak. Míg rengeteg olyan fintechet láttunk, akik bankká akarnak válni engedélyért folyamodva, a LendingClub sajátos megközelítésükkel új utakat nyithat. Hitelfelvevőik számára a LendingClub ezentúl teljes körű pénzügyi termékeket kínálhat a személyi kölcsönön felül. Több mint hárommillió ügyfelük van, és a vállalat felmérései alapján 79%-uk valószínűleg folyószámlát is nyitna, ha olyan jutalmakat ajánlanának nekik, amelyek segítenek a személyi kölcsöneik kifizetésében. Ez egy másik terület, ahol valódi innovációt láthatunk.

Ez a cikk a RowanHill Digital hírlevelében található. A hírlevélre itt tudsz feliratkozni. A cikk eredeti forrása: RowanHill Digital Fintech hírlevél 

felvásárlásLendingClubradius bankrowanhilldigital