A Deutsche Bank bejelentette, hogy a digitális aláírás szolgáltatása – a 2018-as globális piacra lépést követően – már az ázsiai-csendes-óceáni ügyfelek számára is elérhető – számolt be a finextra.hu. Az újonnan bevezetett megoldás a határokon átívelő szerződések aláírását és hitelesítési folyamatait modernizálja, valamint fokozza a felhasználói élményt.

– Mivel treasury tevékenységünk a teljes régióra kiterjed, gyakran olyan megállapodásokat kötünk bankszolgáltatóinkkal, amelyek a térség számos szervezetét érintik. Egy digitális aláírási folyamat, amely elérhető minden olyan piacon, ahol működünk, megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a Deutsche Bank-kal való bankolást – hangsúlyozta a bank egyik hosszú távú partnerének képviselője, Jimmy Lui, a BASF ázsiai-csendes-óceáni regionális treasury-ért felelős szakembere.

Chintan Shah, a Deutsche Bank APAC Cash Product vezetője elmondta, törekednek arra, hogy ügyfeleik folyamatait minél jobban korszerűsítsék, így segítve őket üzleti igényeik elérésben, a digitális aláírások pedig kulcsfontosságúak ennek elérésében.