Délkelet-Ázsiában Szingapúr eddig is kiemelkedő helyen volt a pénzügyi piacok tekintetében, ugyanis népességének 96,4% már 2014-ben rendelkezett bankszámlával. 2014 óta az ország azonban immáron fintech nagyhatalomként is képviselteti magát a világban. Szingapúrban egy egészen különleges fintech ökoszisztéma jött létre, így a mobilfizetési szolgáltatók sem álltak meg a sima elektronikus tárcák fejlesztésénél, épp ellenkezőleg: kiterjesztették termékeik és szolgáltatásaik portfólióját.

fastacash

fastapay mobile payments 2

A Fastcash segítségével a felhasználók képesek értékek és (pénz, repülési mérföldek, tokenek) digitális tartalmak (fotók, videók, hangüzenetek) küldésére, méghozzá a legfőbb közösségi média platformokon és üzenetküldő rendszereken keresztül.

FlexM

flexm mobile payments

A FlexM egy ázsiai elektronikus fizetési szolgáltató, mely Szingapúrban mobilbanki szolgáltatásokat nyújt, emelett pedig B2B pre-paid Mastercard programokat működtett.

FomoPay

fomo pay mobile payments 2

A FomoPay lehetővé teszi kereskedők és vállalatok számára, hogy integrálhassák és elfogadhassák az mVisa, NETS Pay és WeChat Pay rendszereken történő fizetéseket.