A Revolut szinte minden héten újabb nagyszerű újítással áll elő, amelyeknek célja minden esetben, hogy a pénzügyek kezelése egyszerű és élményszeű legyen. A blogjukban most egy újabb kiváló megoldásra bukkantunk.

A felhasználóik körében a pénzküldés/fogadás az egyik legnépszerűbb funkció jelenleg és ezt most még jobbá tették. Mostanáig ugyanis, ha valakinek pénzt szerettünk volna küldeni, vagy tőle pénzt fogadni, telefonos kapcsolat volt szükséges. Ez a közeli barátok és a család esetében működik is, de mi a helyzet, ha nem ismered az adott személyt?

Ez az a pont, ahol a Near Me fontos szerepet játszik. Ahelyett, hogy létre kellene hozni egy névjegyet a telefonkönyvünkben, a Near Me funkcióval egyszerűen beolvasod az adott terület, ahol tartózkodsz és minden aktív Revolut felhasználó azonnal megjelenik a kijelződön. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnal megoszd a számládat velük is, így 25 különböző valutában és 3 kriptovalutában küldhetsz pénzt bármely Revolut felhasználónak.

Hogyan működik?

Near Me használja a telefonod a helymeghatározását, hogy megtalálja a közeledben lévő többi Revolut felhasználót. Ez teszi rendkívül egyszerűvé a számlák megosztását olyan emberekkel is, akik nem szerepelnek a címjegyzékedben.

Hogyan állíthatod be?

A szokásos Revolut stílusban. A Near Me beállítása szó szerint nem igényel időt. Egyszerűen győződj meg róla, hogy frissítetted az alkalmazást a legújabb verziójára, majd kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

Válaszd ki a menüben a “Payments” fület
Érintsd meg a “People Near Me” opciót
Engedélyezd a “Near Me” lehetőséget, és válaszd ki a helymegosztási beállításokat (ezt a barátaidnak is ezt kell tennie)
Tekintsd át a közeledben lévő Revolut felhasználók listáját
Válaszd ki a “Küldés” vagy a “Fogadás” opciót, majd erősítsd meg az összeget.
Ezután figyeld a varázslatot, ami a szemed előtt történik!

Forrás: Revolut blog

Szilágyi Viktória