A pénzügyi menedzsment platform, a Moneyhub integrálódott az Egyesült királyságbeli versenytárs e-bankokkal, a Monzoval és Starlinggal.

Az integráció lehetővé teszi a Monzo és a Starling ügyfelek számára a Moneyhub alkalmazásban, hogy az aktuális bankszámlájukat és a megtakarítási számláikat, hitelkártyákat, nyugdíjakat, kölcsönöket, jelzálogokat és befektetéseiket összekapcsolják. A Moneyhub technológiája a Egyesült Királyság összes aggregációs szolgáltatójának adatlinkjeit, adatkapcsolatát tartalmazza.

A Monzo és a Starling felhasználók hozzáférhetnek a Moneyhub szabadalmaztatott kategorizációjához és a személyre szabott “Smart Nudges”-hez, amely lehetővé teszi számukra, hogy releváns információk alapján jól megalapozott döntéseket hozzanak.

A Moneyhub az Egyesült Királyságban engedélyezett számlainformációs szolgáltató (AISP), az új PSD2 és nyílt banki szabályok szerint. Bankokkal, befektetési vezetőkkel, nyugdíjbiztosítókkal és munkavállalói juttatási tanácsadókkal dolgozik, hogy pénzügyi white label megoldásokat és API-kat kínáljon ügyfeleinek.

Forrás

Szilágyi Viktória